Project Description

”Povestea firmei mele incepe in anul 2019, in urma dorintei de a ma dezvolta pe plan profesional pe un segment de  piata ce vizeaza stilul de viata sanatos, segment care, cu siguranta, ma ajuta si la dezvoltarea mea umana, nu numai profesionala.

Cu ajutorul Asociatiei Cepir, care mi-a oferit sansa de a aplica pentru o finantare nerambursabila, am intocmit un plan de afaceri pe care l-am transmis catre aceasta asociatie si care, spre surprinderea mea, a fost aprobat intr-un timp neasteptat de scurt. Astfel, cu ajutorul grantului si cu relatia contractuala cu Asociatia Cepir puteam sa imi vad dorinta nu numai scrisa pe hartie ci si lucrand pentru a o finaliza fizic “vazandu-mi visul cu ochii” si putand trece “De la vis la realitate si succes”.

Inceputul nu a fost deloc  usor, fiind nevoita sa investesc bani si efort pentru a implementa tot ceea ce imi doream, de asemenea placerea de a aplica cunostiintele dobandite cat si pasiunea pe care le-am depus au dus la rezultate benefice pentru mine, astfel am creat o strategie de marketing pe care am si dezvoltat-o pe parcurs si care bineinteles mi-au adus primii clienti care au fost foarte multumiti de serviciile pe care le-au primit si de atmosfera pe care au gasit-o in cadrul serviciilor. Astfel, mi-au promovat afacerea, recomandandu-ma altor clienti care au si beneficiat de serviciile mele.

Pentru a-mi dezvolta afacerea a fost nevoie sa analizez piata cu atentie si sa aplic strategii de marketing care dupa parerea altora ar fi fost neaplicabile dar care s-au dovedid a fi cat se poate de eficiente si care au  ajutat la dezvoltarea afacerii. Pe tot parcusul implementarii si derularii afacerii, am cautat solutii cat mai eficiente pentru a crea servicii de cea mai buna calitate, confort cat si atmosfera placuta dar in acelas timp clientii sa aiba rezultatele care isi doresc. Principiile pe care m-am bazat pentru dezvoltarea afacerii cat si pentru buna functionare a acesteia au fost acelea de a oferi serviciile de cea mai buna calitate si de a ma pune in pielea clientului, tinzand spre perfectionalism, bazandu-ma pe cresterea satisfactiei clientilor cat si pe rezultatele pe care clientii isi le doresc.

Un alt aspect pe care eu il consider extrem de important si pe care pun un accent deosebit in dezvoltarea afacerii este etica, care dupa parerea mea, nu ar trebui sa lipseasca in nici o afacere deoarece aceasta este pionul principal ca o afacere sa functioneze si sa se dezvolte armonios.

In ceea ce priveste experienta mea de antreprenor, as putea spune ca este una destul de ampla, ce m-a dezvoltat atat pe plan profesional cat  si uman invatand la tot pasul si infruntand toate obstacolele intampinate pe parcusul acestor ani de activitate. De asemenea, consider ca un manager bun trebuie sa se perfectioneze continuu si sa fie intr-o invatare continua oferind clientilor servicii de cea mai buna calitate, clientii fiind multumiti de serviciile pe care le primesc si au rezultatele pe care si le doreste fiecare client in parte. Toate acestea duc la o buna functionare si dezvolatare a afacerii.

Principal mea preocupare in  momentul de fata este de a dezvolta afacerea avand un  numar cat mai mare de clienti pentru a putea acoperi in continuare costurile principale, de a aduce servicii noi pe piata de care clientii sa fie multumiti, ducand afacerea la cele mai bune standarde de pe piata.

Concluzia la care eu am ajuns pentru a fi un manager de exceptie cat si un antreprenor de succes consta in a fi perseverent indiferent de obstacolele intalnite, de a pune pe primul loc clientii si de a analiza piata cat si de a aduce  cele mai bune si noi servicii pe piata.”