Project Description

”Am ales si am inceput afacerea in anul 2019, din pasiunea mea pentru fotografie si dorinta de a deveni un profesionist in domeniu” ne spune administratorul firmei SC PRO MB ROYAL STUDIO PHOTO SRL, Madalina Georgiana Cochina.

”Am urmat un curs de antreprenoriat, datorita acestui curs am descoperit noile tehnologii disponibile in domeniul fotografiei si am realizat ca piata din Romania este o piata benefica pentru a putea dezvolta aceasta afacere, mai ales contextul aplicarii unei finantari nerambursabile. Dupa terminarea cursului unde am invatat cum se realizeaza un plan de afaceri, a urmat trimiterea planului de afaceri in format final la Asociatia Cepir. Pot sa spun ca am fost surprinsa de operativitatea cu care mi-a fost aprobat planul de afaceri. Consider ca acel vis care a pornit de la un plan de afaceri a ajuns astăzi să fie o afacere care îmi dă o satisfacţie deplină, stand in studio în fiecare zi cu dorinţa de a face şi mai mult, de a dezvolta, crea şi oferi servicii noi clienţilor”.

Madalina Georgiana Cochina ne povesteste cum a debutat afacerea cu primii clienti: ”La primul meu eveniment pot sa spun ca am avut foarte multe emotii, evenimentul a fost la o fata care si-a sarbatorit majoratul, odata cu sedinta foto emotiile au incept sa dispara si totul a decurs cum trebuia atata la sedinta foto cat si la restaurant. Pot sa spun ca dupa acest eveniment au urmat si alte evenimente, unele evenimente au fost cu ajutorul clientei care m-a recomandat. Din punctul meu de vedere una din cele mai bune promovari vine din partea clientiilor care ne recomnada la alti potentiali clienti. Pot sa spun ca evolutia firmei a fost una buna, tinand cont ca eram la inceput si nu eram familiarizata cu notiunea de a face afaceri. Datorita motivatiei, talentului, abilitatilor si dorintei de a reusi, pe parcurs  afacerea s-a dezvoltatat. Cu ajutorul colegilor din echipa am reusit sa dezvoltam afacerea asa cum am dorit.”