Project Description

Ana-Maria Nicu, administratorul firmei SC Allformoms SRL, ne povesteste: ”Afacerea de astazi a prins viata in anul 2019 cand planul de afaceri trimis catre Asociatia CEPIR  a fost aprobat cu o rapiditate surprinzatoare – insa acest vis s-a infiripat inca din copilarie. Nascuta si crescuta intr-o familie de croitori, vazand cum o simpla bucata de material se transforma in tinute de poveste, cum mainile iscusite ale mamei si bunicii cos si brodeaza vise pentru domanele si domnisoarele ce le calca pragul, am stiut mereu ca vreau sa fac parte din aceasta lume magica .

Tipare, ate colorate, materiale felurite, paiete, etamina, masina de cusut, toate mi-au fost prezentate inca de mica, devenind pe parcurs prieteni. Astazi, aceeasi prieteni ma intampina zilnic in atelier – propriul meu atelier, unde ne straduim le oferim clientiilor nostri produsele mult dorite. Fie ca vorbim de rochii  de seara, de tinute front office sau lenjerii de pat, intotdeauna suntem bucurosi sa ducem la bun sfarsit proiectele pentru care suntem solicitati. Articolele  vestimentare nu sunt singurele lucruri  care iau nastere in atelier – cu ajutorul utilajelor de ultima generatie si a personalului calificat oferim servicii de personalizare atat prin broderie computerizata cat si prin termotransfer.

Tin minte cuvintele primei cliente : ”- Wow ! Credeam ca este pictat, nu brodat! O sa va recomand tuturor!”. Aceste reactii din partea celor care ne aleg , multumirea lor si faptul ca au revenit ne fac sa continuam cu acelasi entuziasm cu care am pornit la drum , indiferent de provocarile pe care le intampinam, provocari care nu au fost mereu usor de depasit.

Provocarea cea mai mare la inceput a fost gasirea si formarea unei echipe de lucru responsabile, cu care sa rezonez si alaturi de care sa desfasor activitatea intr-un mediu placut, ca intr-o familie, fara a face rabat insa de la calitate. Pot spune ca datorita oamenilor cu care lucrez – duc la bun sfarsit sarcinile trasate in mod responsabil si eficient – am reusit sa imi imbunatatesc competenta organizatorica, avand mai mult de timp pentru implicarea directa in activitatea de productie – motivand astfel angajatii si oferindu-le mai multa incredere (incredere ce este absolut esentiala in desfasurarea activitatii pe termen lung – fie ca vorbin de increderea fata de angajati, furnizori sau clienti).

Alaturi si impreuna cu echipa ALLFORMOMS voi continua sa cos povestea noastra pana vom ajunge sa reprezentam un reper in segmentul de piata in care activam, lucrand cu drag si entuziasm la crearea de noi produse inovative, alegerea materialelor potrivite, consilierea clientiilor nostri astfel incat tinutele visate sa se potriveasca perfect.

Noi nu doar coasem, noi facem MAGIE IN CROITORIE!”.

Ana-Maria Nicu considera ca in administrarea firmei hazardul si incertitudinea nu-si au loc, si intocmirea unui plan de lucru bazat pe studiu amanuntit este intotdeauna primul pas spre reusita. Doreste sa ofere angajatilor stabilitate si clientilor aceeasi calitate a produsului finit si din acesta cauza cauta sa elimine in totalitate riscrile care pot aparea in gestionarea afacerii. Aplica o strategie flexibila in afacere, considerand ca adaptabilitatea este cea care ne mentine competitivi, lumea afacerilor fiind la ora actuala una plina de evenimente neasteptate. Are incredere ca poate gestiona si lua cele mai bune decizii in ceea ce priveste activitatea firmei,  analizeaza intotdeauna temeinic pasii ce urmeaza a fi implementati si face tot posibilul pentru  a demara si reusi intocmai cele propuse.